Snoop Dogg live vanuit Antarctica?

Nog niet zo lang geleden werd bekend dat Al Gore’s klimaatverandering-shockdoc ‘An Inconvenient Truth’ genomineerd is voor een Oscar voor de beste documentaire van het afgelopen filmseizoen. Wellicht was dit de aanleiding voor Gore’s nieuwe mediastunt: Live Earth. Vandaag presenteerde de voormalige presidentskandidaat, geflankeerd door Cameron Diaz, Pharell Williams en campagneleider Kevin Wall, zijn nieuwe plan. Live Earth wordt een concert naar het Live8-concept en is onderdeel van Gore’s Save Our Selves-campagne. Het doel van deze campagne is het creëren van een mondiaal bewustzijn van de gevolgen van klimaatverandering. Live Earth zal alle zeven continenten aandoen. Een belangrijk principe voor Al, want naar eigen zeggen zal ook het concert in Antarctica niet ontbreken. Naast de zuidpool zullen onder andere Shanghai, Johannesburg, Sydney en Londen met een bezoek van Live Earth worden vereerd.

Het wereldwijde evenement zal op 7-7-’07 plaatsvinden. Naar schatting zullen 2 miljard mensen (een derde van de wereldbevolking) Live Earth via televisie- of internetuitzendingen volgen. De opbrengsten van de concerten zullen worden aangewend om de gevolgen van het broeikaseffect tegen te gaan.

De artiesten lijken voor Live Earth in de rij te staan: Lenny Kravitz, Snoop Dogg, Sheryl Crow, Akon, John Legend, Melissa Etheridge, John Mayer, Enrique Iglesias, Duran Duran, Korn, Bloc Party, Bon Jovi, Keane, Black Eyed Peas en de Red Hot Chili Peppers hebben hun medewerking al toegezegd. Maar wie staat er 7 juli op Antarctica?

Advertenties

Een Reactie op “Snoop Dogg live vanuit Antarctica?

  1. Zie je het al voor je.. een paar eskimo’s en ijsberen keihard aan het rocken op Korn 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s